Hyvinvointivalmennus

Yksilöllistä hyvinvointi- ja ravintovalmennusta juuri Sinun tarpeidesi mukaan

Haluaisitko syödä terveellisemmin tai parantaa perheenne ruokailutottumuksia? Tarvitsetko apua painonhallintaan?  Kärsitkö sokeririippuvuudesta tai muista mieliteoista, jotka häiritsevät elämääsi? Vaivaavatko iho, vatsa- tai suolistovaivat? Tai ehkä haluat vain löytää tasapainoa kiireisen ja stressaavan elämän keskelle?

Jokainen meistä on yksilö, ja sen vuoksi yksi ja sama ruokavalio ei sovi meille kaikille. Hyvinvointi- ja ravintovalmennuksessa räätälöimme juuri Sinulle sopivan ohjelman, jota lähdemme asteittain toteuttamaan. Valmennuksessa pääpaino on ravinnossa, mutta keskitymme tarkkailemaan laajasti myös muiden elämän eri osa-alueiden tasapainoa. Hyvinvointimme koostuu kokonaisuudesta, johon vaikuttavat ravinnon lisäksi myös esimerkiksi mielen hyvinvointi, ihmissuhteet, liikunta ja työelämä. Mikäli jokin osa-alueista on epätasapainossa, oireilee se monesti tavalla tai toisella. Oireita ei tule sietää tai jättää huomioimatta, sillä ne ovat kehomme luontainen tapa kertoa, että jotain on tehtävä toisin voidaksemme paremmin. Nykypäivän kiireisen elämäntavan keskellä unohdamme helposti kuunnella itseämme ja kehomme viestejä, ennen kuin on liian myöhäistä, ja pahoinvointi ilmenee jo jonain huomattavana vaivana.

Hyvinvointivalmentajanasi annan sinulle tarvittavat työkalut tavoitteidesi saavuttamiseen ja olen tukenasi vaikeilla hetkillä. Luvassa ei ole pikadieettejä tai nälässä kärvistelyä, vaan kokonaisvaltainen ja pysyvä muutos hyvinvointiisi. Se vaatii työtä ja omistautumista – mutta on varmasti kaiken sen vaivan arvoista!

Maksuton terveyskonsultaatio!

Ota ensimmäinen askel kohti parempaa oloa, ja varaa itsellesi aika maksuttomaan 50 minuutin henkilökohtaiseen terveyskonsultaatioon täältä. Tapaamisessa keskustelemme vapaamuotoisesti terveydestäsi, haasteistasi ja tavoitteistasi, sekä selvitämme, kuinka valmennuksesta voisi olla sinulle apua.

Valmennukset toistaiseksi vain etänä skype-palvelun avulla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Hyvinvointivalmennus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s