Minä

Hyvinvointi ja ravitsemus ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Pohdittuani pitkään eri vaihtoehtoja hyödyntää kiinnostustani ruokaa ja ravitsemusta kohtaan, löysin lopulta tieni opiskelemaan hyvinvointi- ja ravintovalmentajaksi. Takana on myös ravitsemus- ja elintarvikebiotekniikan opinnot, jotka vahvistavat ravitsemusosaamistani.

Muutama vuosi sitten aloin hiljalleen kiinnittää huomiota syömäni ruuan terveellisyyteen ja puhtauteen. Luulin syöväni kohtalaisen terveellisesti aikaisemminkin, mutta viimeistään omien lisääntyneiden terveyshuolien (ainainen väsymys, vatsavaivat, lisääntyneet allergiat, epäpuhdas iho) myötä ymmärsin, että jotain täytyi olla pahasti pielessä. Oman ruokavaliomuutoksen ja parantuneen olotilan myötä heräsi toden teolla mielenkiinto puhtaan ravinteikkaan ruuan terveysvaikutuksia kohtaan.

Hyvinvointivalmentajana haluan auttaa myös muita ihmisiä löytämään terveelliset elintavat, syömään hyvin ja voimaan hyvin. Tuoreena äitinä myös lasten hyvä ravitsemus on minulle erityisen tärkeää.

Koulutus:

  • Hyvinvointi- ja ravintovalmentaja (Institute for Integrative Nutrition, 2015)
  • Filosofian maisteri (Ravitsemus- ja elintarvikebiotekniikka, Itä-Suomen yliopisto, 2010)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s