Talvi saapui Aschaffenburgiin

wp-1453029170880.jpeg

Guten Morgen taas pitkästä aikaa! Täälläpä näytti eilen aamulla tältä. Ihan kivaa vaihtelua vesisateen keskelle. Lumi saa kaiken näyttämään niin kauniilta ja ihan tuli jouluinen fiilis tätä katsellessa. Hahah, vain kuukauden myöhässä! Täällä ei talven aikana kovin montaa lumista päivää ole, joten siksi on ihan kiva nähdä välillä vähän luntakin. Eihän täällä silti kunnon talvesta ole tietoakaan ja päivän aikana nuokin lumet melkein jo suli pois. Tänä aamuna on kuitenkin pakkasta lähes -10 astetta! Aurinkoinen päivä luvassa.

Eniten olen lunta ja edes pientä pakkasta kaivannut jo ihan sen takia, että tuolla kurassa ja mudassa ulkoilu alkaa jo pikkuhiljaa tympimään. Taaperon kanssa ei voi tehdä ulkona yhtään mitään, kun jokapaikassa on ihan märkää, märkää ja märkää. Mutta valitus sikseen! Onneksi ollaan menossa jo kevättä kohti, joten eiköhän tämä ilmasto ala täällä kohta lämpenemään. Saavuimme takaisin Saksan kotiin noin viikko sitten. Suomessa vierähti kuukausi lomailua ja tottakai sillä aikaa pääsimme nauttimaan vähän lumesta ja pakkasestakin. Eikä kyllä totta puhuen yhtään harmittanut lähteä sieltä lumimyräkän alta tänne karkuun..

Alla muutama kuva lenkkipolkujen varrelta parin päivän takaa. Olemme lähipäivinä koittaneet etsiä uusia hyviä lenkkireittejä, missä ei tarvitsisi mennä autojen hälinän keskellä, tai olla jatkuvasti ylittämässä kanttareita rattailla. Nyt löytyi ainakin jo muutama varteenotettava reitti. Lenkkeilystä pitää muuten mainita sellainen hassu juttu, että täällähän ei ihmiset oikeastaan lenkkeile/kävele. Paitsi vanhukset. Täällä ei myöskään tunneta käsitettä ulkoiluvaatteet. Niillä, jotka käyvät juoksulenkillä on kyllä vermeet ihan viimeisen päälle, mutta mitään välimuotoa ei ole. Loput sitten menevät farkut jalassa, oli keli mikä tahansa. Myöskään lapsilla ei juurikaan ole ulkoiluvaatteita, vaan hekin ovat leikkipuistossa siistit sisähousut jalassa tepastelemassa. Nice. Voitte kuvitella, että ihan muutamaan otteeseen olen tuntenut itseni hieman urpoksi tuolla ns. tuulipuku päällä. Ihmiset myös katsovat hyvin ihmeissään, kun mini leikkii hiekkalaatikolla yltäpäältä hiekassa. Hullut suomalaiset.

wp-1452853616958.jpegwp-1452853605236.jpegwp-1452853584557.jpeg

Hyvää maanantaita tyypit! <3 Taidanpa tästä kirmata ulos pakkaseen mummojen ja pappojen seuraksi :) Huomenna tulossa ohje herkullisiin linssipihveihin!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s