Superkahvi flunssan nujertamiseen

Tällä hetkellä tuntuu olevan jos jonkinmoista flunssapöpöä liikkeellä. Meillekin rantautui viime viikolla jonkin sortin nuhan pirulainen, ja ollaan vauvan kanssa täällä nyt kilpaa pärskitty. Pahemmilta taudeilta olemme onneksi vielä välttyneet (kopkop). Jotta taudit eivät pääsisi ihan täysin niskan päälle, voi vastustuskykyä yrittää boostata vaikkapa tämän superkahvin avulla.

Kookosmaito tuo kahviin ihanaa pehmeyttä ja kermaisuutta, sekä tasapainottaa mausteisuutta. Kurkuma on luonnostaan anti-inflammatorinen eli tulehdustilaa vähentävä. Jotta kurkuma ei eliminoituisi elimistöstä liian nopeasti, lisätään mukaan hieman mustapippuria, jonka sisältämä piperiini voi pidentää kurkuman poistumisaikaa ja voimistaa näin ollen sen vaikutusta. Maca puolestaan antaa lisää energiaa väsymyksen keskelle. Se sisältää lukuisia eri ravinteita, mineraaleja, vitamiineja, 18 eri aminohappoa, sekä kasvisteroleja. Macan kerrotaan muuten myös parantavan sekä miesten että naisten libidoa – ei kai siitäkään haittaa ole.

Superkahvi (2 kupillista)

3 dl tummapaahtoista kahvia
0,5 dl kookosmaitoa
1 rkl raakakaakaojauhetta (tai tavallista kaakaojauhetta)
1 rkl maca-jauhetta
1 tl kurkumaa
0,5 tl kanelia
0,5 tl mustapippuria

Keittele kahvi ja surauta se sauvasekoittimella muiden ainesten kanssa sekaisin, kunnes rakenne on tasainen ja hieman vaahtoava. Nauti viltin alla villasukat jalassa.

SAMSUNG CSC

Aurinkoista ja flunssatonta viikkoa!

Yksi kommentti artikkeliin ”Superkahvi flunssan nujertamiseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s